Για τα τέλη Σεπτεμβρίου μετατίθενται όπως όλα δείχνουν τα Σχέδια Βελτίωσης

 17/02/2017

Παραπίσω προς το Σεπτέµβριο και µάλιστα στα τέλη του µήνα µεταφέρεται η προκήρυξη των Σχεδίων Βελτίωσης σύµφωνα µε τις τελευταίες πληροφορίες
, που δημοσιεύει η εφημερίδα Agrenda, που κυκλοφορεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Για το Μάρτιο έχει προγραµµατιστεί η έκδοση της προδηµοσίευσης, η οποία απλά θα διευκολύνει την όποια προετοιµασία των ενδιαφεροµένων για νέα επενδυτικά σχέδια αγροτών. Η πολιτεία δείχνει  ανέτοιµη προς το παρόν να διατηρήσει ένα σωστό προγραµµατισµό, πρώτον, λόγω του ευάλωτου µηχανογραφικού υπόβαθρου που έχει στηθεί για να δουλεύονται οι αιτήσεις των Προγραµµάτων και των επιχειρησιακών του ΕΣΠΑ.
Το σύστηµα δίχνει να «κρεµάει» συνεχώς, κάτι που φάνηκε και από τις πολλαπλές παρατάσεις στους Νέους Αγρότες.
Ο προγραµµατισµός λοιπόν της πολιτείας που έλεγε προσκλήσεις την άνοιξη, θα φέρει µόνο µία προδηµοσίευση το Μάρτιο σύµφωνα µε πληροφορίες της Agrenda, ώστε να καταστεί αρχικά σαφές το πλαίσιο και να µπορέσουν να προετοιµαστούν µε κάποιο τρόπο όσοι θέλουν να υποβάλλουν φάκελο στα Σχέδια Βελτίωσης. Λογικά η υπηρεσία θα είναι σε θέση να βγάλει προκήρυξη Ιούνιο, αλλά όπως προαναφέρθηκε πιο πιθανό είναι η πρόσκληση να βγει Σεπτέµβριο και µάλιστα στα τέλη του µήνα.

πηγη:www.agronews.gr